Щороку Українська академія друкарства підписує нові угоди із іноземними закладами вищої освіти та із провідними поліграфічними підприємствами Європи, даруючи студентам широкі можливості для самореалізації та розвитку своїх професійних навиків.

12 березня у стінах нашого ЗВО вчергове відбулася зустріч ректора УАД Богдана Дурняка із шанованими іноземними гостями. На цей раз до нашого закладу завітав директор однієї із найбільших друкарень Польщі – Роберт Допіеральській.

Представник друкарні «COLOR GRAF» Роберт Допіеральські разом із ректором УАД Богданом Дурняком під час ділової зустрічі обговорили основні пункти угоди між Українською академією друкарства та польським підприємством, за умовами якої студенти нашого вишу зможуть проходити практику на виробничих потужностях «COLOR GRAF» у м. Ґданськ.

13 березня студенти академії змогли особисто поспілкуватися із Робертом Допіеральським та його асистенткою. Представники підприємства розповіли про новітнє обладнання та провідні технології, які друкарня застосовує у процесі виготовлення поліграфічної продукції. Окрім безцінного досвіду керівництво «COLOR GRAF»  обіцяло взяти на себе витрати за проживання практикантів у хостелі на території підприємства, забезпечити одноразове харчування, а також надати фінансову винагороду за старанне проходження практики.

Варто відзначити, що друкарня «COLOR GRAF» готова не лише навчити студентів роботи з провідними поліграфічними машинами, а й надати можливість для подальшого працевлаштування.

 

 

Українська академія друкарства дарує нові можливостіУкраїнська академія друкарства дарує нові можливостіУкраїнська академія друкарства дарує нові можливості